top of page
hälsopeppen.com_hero-anmälan.png

Kontakt

Hälsopeppen hos dig?

Blir du nyfiken på Hälsopeppen? Vi vill gärna ha kontakt med dig! Vi söker främst dig som är intresserade av att skapa och leda en egen grupp och som vill hjälpa till att sprida Hälsopeppen. Vår önskan är att materialet ska komma fler till gagn. 

Hälsopeppen kan bedrivas i studiecirkelform. Som ledare får du tillgång till material, kurskoncept, handledning och ledarintroduktion. Hälsopeppen kan passa in i många olika verksamheter, allt från anhöriggrupper inom vården till kompisgäng och föreningar. Du får ett marknadsföringsmaterial för möjligheten att rekrytera in nya bekantskaper i gruppen. 

Ledarskapet kan med fördel delas upp på flera ledare som har ett stort intresse för hälsa och friskvård. I en studiecirkel bidrar alla med sin kunskap och erfarenhet och lär av varandra. 

 

Välkommen att kontakta oss!

Fanny Bergmark Högström

Projektledare / leg. fysioterapeut

Fanny är sprungen ur Lyckseles djupa skogar med en bakgrund som instruktör för Korpen samt en gedigen erfarenhet som fysioterapeut inom primärvården. I Hälsopeppen ansvarar Fanny för koordinering av grupper, samverkanspartners och ledare.

Anna Millgård

Projektledare / leg. sjukgymnast

Anna har en bakgrund inom friskvård, träning och utbildning inom idrottsrörelsen. Hon har även mångårig erfarenhet som sjukgymnast inom specialistvård. I Hälsopeppen ansvarar Anna för koordinering av grupper, samverkanspartners och ledare.

bottom of page